Friday, December 30, 2011

OuR lIfEstYlE:))

hye stalker...best giler lah semalam....gi ikut beli baju dayah..haha..jumpa pulak toke china ni...sengal..boleh pulak buat lawak kat situ....yang lagi baiknyer...dia cakap bahasa arab...ntah apa mengarut ntah....sengal...lepastu lepak kat Pantai Klebang...sambil makan cendol...nasib baik sedap...yummy!!!Ade ar sorang mamat ni...

Die naik motor ngan kawan2 die....nak tahu apa die cakap???nak2??die cakap senyum sikit pun tak boleh...haha..tersedak kitaorang..itu lah moments paling best and masyuk...lepas makan cendol kitaorang gi jalan2 kat pantai...kasut aku lagi sikit nak tercabut...nasib baik...hehe...ape lagi posing2 ar...

ni gambar2 posing....

Ni gambar kitaorang..hehe...ade lagi gamabr tapi ini semua terbaek dari ladang ar...(ye kew ter baek??)korang tengok jew lah...

Gambar tengah termenung...hei ko pandang mana tu..hehe


Ni pulak adek aku tengah lompat...burok jew...lawak seh dia lompat...

Ni pulak gambar saya tengah mencangkung dan ukiran nama Najmir saya...haha....bukannyer lawa pun....


Ni pulak bintang yang kitaorang buat...tanda2 kenangan...hehe

haha....ni saja yang dapat aku post....
hehe..ok lah..
Bye~!!..LuV U So muCh








Please Click Like~! :)

3 comments:

  1. seronok kan lepak kat pantai..

    done follow..harap bole follow balik :)

    ReplyDelete
  2. follow aku beb...

    www.lovegadesmerahjambu.blogspot.com

    ReplyDelete

 
All right reserved by me @copyright protected